Hepsi Kızları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eren....

2 posters

Eren.... Empty Eren....

Mesaj  STAR-CEMRE Perş. Eyl. 06, 2007 7:40 pm

Eren
Annem Ayşecik,babam Celoş ve Esoş'um her şeyimsiniz.Sizi çok özlettim biliyorum ama hayallerimin peşindeyim.Bana olan inancınıza desteklerinize ve sabrınıza çok teşekkür ederim.Anneannem hep kalbimdesin ve hiç gitmeyeceksin.Kurabiye canavarı kurabiyesini hiç bir zaman unutmasın...
Gülçin; Dostumsun.Bildiğini biliyorum.En başından beri beraberiz:)
Yasemin; Birlikte büyüyoruz:) ve bunu görmek çok ama çok hoşuma gidiyor.
Cemre; Taktın mı tam yakıyorsun.Daha yapacağımız çok şey var:)
Kendine albüm yapsa bu kadarını düşünüp uğraşmazdı.Patronum:) Ahum....Prodüktörlükle yetinmeyip bizim için yaptığı mükemmel "Hey" vokalleriyle kalbimizin tahtında olan ceyhan Çandır'a,mükemmel kalbiyle beraber bizim için atom karınca olan "speedy gonzalez" olan Tülin'ime,biz güzel gözükelim diye beyin fırtınası yaşayan Müjde'ye.Doğukan ve Bülent'e bayılıyorum size:) Geç saatlere kadar evini bize açan ve sıkılmadan bizi çalıştıran Tamer'e ,artık Pazartesiler senin sayende hep özel olacak..Seslerimizde en ufak bir pürüz olmasın diye her boş dakikasını bize ayıran müthiş insan Beco'muza, Görsel şölenlerin sahibi Süleyman'a (bu albümde de beraberiz:) )Ve büyük evin meleğine...
Besin ve vitamin kaynağımız Nigoş ve Aynur'la Rambo'muza çok ama çok minnettarım.
Koreografımız Hamza'ya bizi kan ter içinde bırakarak,kötü adan olmaya çalıştığı için teşekkür ederim...
Şebo ve Evren küçük çinli kızlar Hepsi sizinle Kayıtlar aşamasında,gecenin geç saatlerinde bile mutlu mutlu çalışan Gunhter'e,albüme sihirli parmaklarını dokunduran Marek Pompetzki'ye,dünyada hit parçalarıyla ortalığı uçuran Toni Cottura'ya ve bizim için hazırladığı bomba gibi parçalara çok teşekkür ederim.Eskiden rüyalarımı dolduran insanların bestelerini yapan adam bu albümümüzde bizimle beraberken ben daha ne isterim ki
Ayrıca sabrına ve iyi niyetine bayıldığım Murat’a da çok teşekkür ederim.Ercüment,bizim yüzümüzden biraz kilo aldın ama sen yinede Akrep burcusun Albümümüzün en önemli lezzetleri canlı enstürmanlar! Siz olmasaydınız bu kadar özel olmazdı! Çocukken hayalini Kurduğumuz herşeyin gerçekleşmesinde bizimle beraber olan herkese çok minnettarım.
Son olarak en büyük teşekkürlerimi bizi bu güne kadar destekleyen,arkamızda olan bütün hayranlarımıza sunuyorum.Sizi gerçekten çok seviyorum.Çok özelsiniz!
STAR-CEMRE
STAR-CEMRE
Cemreji-Admin
Cemreji-Admin

https://hepsikizlari.catsboard.com

Eren.... Empty Geri: Eren....

Mesaj  Gülcin_ALTINIM Ptsi Eyl. 17, 2007 4:43 pm

cok güzelmis
ssaool cnm Wink
Gülcin_ALTINIM
Gülcin_ALTINIM
Süper Moderatör